wdwa_logo

WDWA offerte- en adviessoftware

Girl in a jacket

5 Redenen waarom W-installateurs
WDWA offerte- en duurzaam advies software
dagelijks Gratis gebruiken!

city map
Girl in a jacket

Ben je W-installateur en maak je nog geen gebruik van offertesoftware? Of gebruik je momenteel al een ander pakket dat wellicht minder gebruiksvriendelijk is dan WDWA of niet beschikt over een slimme Duurzaam Wonen Assistent? Is het je wens om (ook de technische buitendienst) zonder commerciële vaardigheden duurzame oplossingen te (laten) adviseren en verkopen? Dan biedt WDWA precies wat je zoekt!

1 Zeer gebruiksvriendelijk offerte systeem
Zoek jij als w-installateur een slimme assistent aan je zijde die je dagelijks wil helpen met de offertes voor al je opdrachten van groot tot klein, van sanitair tot duurzame installatie. Offertes maken was nog nooit zo eenvoudig en bovendien bespaar je enorm veel tijd!

Girl in a jacket

2 Wijzer Duurzaam Wonen Assistent
Is het adviseren en verkopen van duurzame oplossingen in bestaande woonsituaties momenteel een uitdaging voor jou en/of voor je buitendienst? De geïntegreerde Wijzer Duurzaam Wonen Assistent adviseert na een korte inventarisatie op lokatie automatisch hoe jouw bedrijf de woning of het bedrijf van je klant kan verduurzamen. En dat met (totaal)oplossingen die volledig binnen de mogelijkheden van de bestaande situatie passen inclusief volledig duurzaam advies rapport.

3 Goede ondersteuning voor optimaal gebruiksgemak
Na registratie word je (je team) direct uitgenodigd voor deelname aan een Webinar, waarin we je de fijne kneepjes van de software leren kennen voor optimaal gebruiksgemak.

4 De software altijd Gratis dankzij partners
Je kunt de WDWA software na registratie 2 maanden gratis uitproberen. Ga je daadwerkelijk duurzame oplossingen adviseren via WDWA en schakel je in dit proces ook de partners van WDWA in om de oplossing compleet te maken? Dan word je daar ook nog eens rijkelijk voor beloond zodat je deze software helemaal gratis kunt blijven gebruiken.

5 Inrichten systeem naar wens
Je richt de software heel eenvoudig volledig naar wens in. Denk hierbij aan je huisstijl, gebruikers gegevens, de gewenste marges en tarieven, voorkeurmerken, etc. Na deze stap is de assistent een herkenbaar onderdeel van je bedrijf geworden en klaar voor iedere klus!


Ontdek waarom WDWA dé offerte software is van dit moment en stop direct zonder gedoe als je dat wil. Let’s go digital 3.0!

Registreer je direct en gebruik de software de eerste 2 maanden volledig gratis zonder beperkingen.

Bedrijfsgegevens

Voer een geldig E-mail adres in

Gegevens hoofdgebruiker

Voer een geldig E-mail adres in

Mede mogelijk gemaakt door

Kies uw licentie

WDWA GRATIS

STARTPAKKET

€ 0,00

per maand

Probeer 1 maand gratis!

Na inschrijving controleert WDWA je gegevens. Als deze zijn goedgekeurd ontvang je bericht in je mailbox. De ingangsdatum is het moment van registreren.

Start datum:

1 JAAR VOORUIT

33% KORTING

€ 99,00

per maand

Betaal € 1.188,- per jaar

Na inschrijving controleert WDWA je gegevens. Als deze zijn goedgekeurd ontvang je bericht in je mailbox. De ingangsdatum kies je zelf, je betaalt per jaar vooruit.

Start datum:

1 JAAR IN 12 MND

27% KORTING

€ 109,00

per maand

Betaal per maand

Na inschrijving controleert WDWA je gegevens. Als deze zijn goedgekeurd ontvang je bericht in je mailbox. De ingangsdatum kies je zelf, je betaalt in 12 maandelijkse termijnen vooruit.

Start datum:

1 MAAND

FLEXIBEL

€ 149,00

per maand

Betaal 1 maand

Na inschrijving controleert WDWA je gegevens. Als deze zijn goedgekeurd ontvang je bericht in je mailbox. De ingangsdatum kies je zelf, je betaalt 1 maand vooruit.

Start datum:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-voorwaarden